top of page
Obrázek autoraJiří Lichý

Vítáme novou kolegyni, Zuzanu Iblovou, na pozici Recruitera



S radostí oznamujeme posílení našeho týmu v oddělení personální agentury příchodem Zuzany Iblové na pozici Recruitera. Tato posila je odpovědí na stále rostoucí poptávku po zaměstnancích ve výrobním sektoru, na který se naše agentura specializuje. Zuzana přináší do našeho týmu nejen zkušenosti, ale také vášeň a odbornost v oblasti náboru zaměstnanců, kterému se věnuje již mnoho let.


Zuzana Iblová: Profil Nové Kolegyně

S mnohaletou zkušeností v oblasti náboru přichází Zuzana Iblová, aby posílila naše oddělení. Její bohaté zkušenosti a expertíza v oblasti náboru jsou zárukou kvalitního a efektivního procesu hledání a výběru zaměstnanců pro naše klienty.


Zuzana se specializuje na výrobní odvětví a má hluboké porozumění potřebám a specifikům práce v této oblasti. Její schopnost identifikovat talenty a vhodné kandidáty pro konkrétní pozice přináší skvělé výsledky.


Reakce na Rostoucí Poptávku

Nárůst poptávky po zaměstnancích ve výrobním průmyslu je zjevným signálem dynamického vývoje tohoto odvětví. Naše rozhodnutí přivést Zuzanu do týmu je strategickým krokem, abychom mohli efektivněji reagovat na potřeby našich klientů.



82 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page