top of page
Obrázek autoraJiří Lichý

Tomáš Barčík, MBA: Nový manažer pro expanzi do CEE regionu a německy mluvících zemí

Aktualizováno: 23. 1.




Rozšiřování na nové trhy je pro každou společnost vzrušujícím a zároveň náročným krokem. Je třeba najít člověka, který má nejen dostatek zkušeností, ale také vizionářský přístup a odhodlání vydat se do neznámých vod. Pro naši společnost se tímto člověkem stal Tomáš Barčík, MBA, který je nyní novým manažerem pro expanzi do střední a východní Evropy (CEE) a německy mluvících zemí (DACH) .


S 25 lety zkušeností v businessu z různých řídících a strategických rolí a obrovským know-how v oblasti českého a slovenského trhu, přichází Tomáš Barčík s pozoruhodným portfoliem, které zahrnuje práci v rozličných typech organizací. Jeho profesní základna se rozkládá od startupů přes menší lokální zaměstnavatele až po nadnárodní korporace, včetně vlastního podnikání.


Jedním z klíčových prvků, který Tomáše Barčíka dělá tak vhodným pro tuto roli, je jeho hluboká znalost mentalit a obchodního prostředí CEE a německy mluvících zemí. Díky svým jazykovým dovednostem v češtině, angličtině a němčině je ideálním průvodcem při vstupu společnosti na místní trhy a je připraven hrát stěžejní roli v jejím dalším rozvoji v regionu střední a východní Evropy.


Tomáš Barčík k nám přináší bohaté zkušenosti, vášeň pro podnikání a schopnost navigovat v komplexním obchodním prostředí. Jsme nadšení, že ho můžeme přivítat na palubě, a věříme, že pod jeho vedením budeme úspěšně expandovat do nových regionů. S takovým lídrem na palubě máme jistotu, že naše společnost má před sebou skvělou budoucnost.

70 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page