top of page
Obrázek autoraJiří Lichý

Nový manažer a nové služby. Nastoupil Kamil Kubánek MSc., MBA.




Jsme nadšení, že vám můžeme oznámit velkou novinku v naší firmě. S hrdostí vám představujeme našeho nového manažera, Kamila Kubánka MSc., MBA, který přebírá vedení našeho nového portfolia služeb - poradenství. Tímto krokem nejen překračujeme mantinely personalistiky, ale také vstupujeme na nový level - pole konzultací a mentoringu.


Naše poslání je pomáhat firmám dosáhnout svého maximálního potenciálu a úspěšně řešit různé výzvy, které podnikání přináší. Proto jsme se rozhodli rozšířit naše služby a nabídnout klientům poradenství. Naše nové portfolio služeb se zaměřuje na čtyři klíčové oblasti: růst, stagnaci, pokles a nástupnictví.


Co můžete očekávat od našeho poradenství v těchto oblastech?


1. Růst: Pomůžeme vám identifikovat a rozvíjet strategie pro růst vaší firmy. Společně s vámi budeme pracovat na plánech, které vám pomohou dosáhnout nových úrovní úspěchu.


2. Stagnace: Pokud se vaše firma ocitla v bodě, kdy se zdá, že se nic neposunuje, naše poradenství vám pomůže najít cesty, jak znovu oživit váš byznys a překonat stagnaci.


3. Pokles: Pro firmy, které se potýkají s poklesem výkonnosti, jsme tu, abychom vám nabídli podporu a strategie, jak se vrátit na správnou cestu a obnovit ztracenou dynamiku.


4. Nástupnictví: Řešení nástupnictví může být složité a náročné. S naším poradenstvím budete připraveni na hladký přechod vedení z generace na generaci.


Naše služby jsou navrženy tak, aby byly co nejvíce efektivní a cenově dostupné pro naše klienty. Nabízíme pravidelnou a dlouhodobou spolupráci, kdy jsme vždy jeden den v týdnu u klienta, abychom řešili každodenní agendu. Tento model spolupráce nejenže umožňuje hloubkovou analýzu a zlepšení, ale také znamená nízké finanční zatížení pro naše klienty.


S Kamilem Kubánkem a naším novým portfoliem služeb jsme připraveni vám pomoci dosáhnout vašich podnikatelských cílů a překonat výzvy, které před vámi stojí. Těšíme se na společnou cestu k úspěchu!


Pokud máte jakékoli otázky nebo zájem o naše poradenské služby, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás.

67 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page