top of page
Obrázek autoraJiří Lichý

Nový Interim Manager zahajuje projekt eskalace v logistice pro významnou automobilku



Dnešní den přinesl do naší firmy další výzvu, když náš Interim Manager nastoupil na projekt eskalace v oblasti logistiky. Tento projekt má za cíl zvládnout krizi v logistickém řetězci u jednoho z českých dodavatelů, který dodává důležité součásti pro jednu z nejvýznamnějších automobilových společností.


Proč eskalace v logistice?


Procesy v logistickém odvětví mohou být složité a náchylné k potížím, což může mít značný vliv na výrobu a distribuci. V případě této eskalace se jedná o významného českého automotive dodavatel, jehož problémy ovlivňují celý logistický řetězec pro automobilku. Naším zadavatelem je přímo automobilka, která se na nás obrátila s naléhavým požadavkem na řešení této situace.


Interim Manager s vizí


Náš Interim Manager přichází s bohatým zkušenostmi a nadšením, aby tento projekt vedl. Má bohatou praxi v oblasti logistiky a řízení krizových situací. Jeho cílem je nejen zvládnout aktuální problémy, ale také přinést svou vizi a inovativní myšlenky pro zlepšení celého logistického oddělení u českého dodavatele. Tímto způsobem bude zajištěna udržitelná a efektivní změna, která přinese dlouhodobé výhody nejen pro našeho zákazníka, ale také pro pro českého dodavatele.


Pravidelná komunikace s automobilkou


Interim Manager bude denně reportovat automobilce průběh projektu a aktuální vývoj situace. Tato transparentnost v komunikaci je klíčová pro budování důvěry a spolupráci s naším zákazníkem. Bude také pracovat na řešení nejen stávajících problémů, ale i na prevenci budoucích krizí v logistickém řetězci.


Tento projekt eskalace v logistice představuje velký krok vpřed pro naší firmu a jsme připraveni čelit všem výzvám, které s sebou přináší. Nebylo jednoduché se dodat přímo do spojení s tak významnou automobilkou. Děkuji všem kolegům, kteří se podíleli na realizaci tohoto projektu.

39 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page