top of page
Obrázek autoraJiří Lichý

IT Bodyshop: Představujeme novou službu


Mám velkou radost, že vám dnes můžeme představit naši novou službu – IT Bodyshop! Po našich úspěších na poli interim manažerů, kde jsme pomohli řadě firem efektivně překonat klíčová období, jsme se rozhodli tento segment dále rozšířit o IT bodyshop. Díky tomu nyní můžeme nabídnout ještě větší flexibilitu a přístup k vysoce kvalifikovaným odborníkům, kteří jsou připraveni pomoci vám dosáhnout vašich cílů.


Co je IT Bodyshop?

Bodyshopping, také známý jako kontrakting nebo personální leasing, je inovativní způsob, jak firmy mohou získat odborníky na konkrétní projekty nebo na určitý časový úsek. Tato služba vám umožní přivést do týmu specialisty, kteří přesně odpovídají vašim aktuálním potřebám, aniž byste je museli zaměstnávat na plný úvazek. Výsledkem je snížení nákladů a zjednodušení procesu náboru a flexibilita, při jejich ukončení.


Jaké IT odborníky vám můžeme nabídnout?

V rámci naší služby IT bodyshop vám můžeme poskytnout široké spektrum odborníků:


  • Vývojáři: Specialisté na různé programovací jazyky, jako jsou Java, Python, C#, JavaScript, a technologie, jako je webový vývoj, mobilní aplikace, či blockchain.

  • Datoví analytici a inženýři: Profesionálové zaměřující se na analýzu dat, tvorbu datových modelů a správu databází pomocí technologií jako SQL, Hadoop nebo Spark.

  • Projektoví manažeři: Zkušení odborníci na plánování, sledování průběhu projektů, řízení rizik a efektivní komunikaci s týmem i klienty.

  • IT konzultanti: Rada a podpora při vytváření IT strategií, implementaci technologií a optimalizaci procesů.

  • UX/UI designéři: Specialisté, kteří zajistí, že vaše aplikace bude intuitivní a uživatelsky přívětivá.

  • Testovací inženýři: Odborníci na manuální i automatizované testování softwaru, kteří zajistí kvalitu a spolehlivost vašich produktů.

  • DevOps inženýři: Specialisté na automatizaci, zlepšování vývojových procesů a zajištění kontinuální integrace a dodávky softwaru.


Proč využít IT Bodyshop?

Naše služba IT bodyshoppingu přináší řadu výhod:


  • Flexibilita: Získejte odborníky rychle a přesně podle vašich aktuálních potřeb, ať už jde o krátkodobý požadavek, nebo celý projekt.

  • Úspora nákladů: Žádné dlouhodobé závazky a snížení administrativních nákladů spojených s náborem a správou zaměstnanců.

  • Specializace: Přístup k vysoce kvalifikovaným odborníkům, které můžete okamžitě začlenit do svého týmu.

  • Garance: Pokud IT specialista bude muset skončit, obratem vám dodáme jiného za stejnou cenu. Vy se tak můžete soustředit na to, co je opravdu důležité – úspěšné dokončení vašich projektů.


Využijte naši službu IT bodyshop a nechte starosti s náborem na nás. Kontaktujte nás ještě dnes a zjistěte zjistěte, jaké odporníky vám můžeme dodat!

26 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page