top of page
Obrázek autoraJiří Lichý

Další HR interim míří na Vysočinu


S poptávkami po HR interimech se posledních dvou týdnech doslova roztrhl pytel. Jsou to sotva 2 týdny kdy nastoupil náš rekordně rychlý HR manager a máme tu další HR manažera u klienta. Od poptávky, po podpis smlouvy, jsme stihli za necelé 2 týdny.


Tentokrát bylo zadání spíš strategické, než operativní. Žádné hromadné propouštění, nebo nabírání zaměstnanců, ale od začátku nastavit systém a "prodat" ho zaměstnancům. Vedení firmy připravilo nový mzdový a odměňovací systém, který je z 90% již hotový. Našim prvním úkolem je porovnat mzdové hladiny v systému s hladinou v regionu.


Druhým úkolem je nová pracovní smlouva a adaptační brožura. Brožura má jasné zadání - pomoci novým zaměstnancům se rychle zorientovat na pracovišti, v procesech, nebo jak bookovat obědy v kantýně. Podnik prochází implementací ERP systému a naším dalším úkolem je zajistit plynulou integraci do oblasti HR.


Poslední krok bude najít HR manažera/ku a předat agendu. Jelikož jsme i personální agentura, pomůžou s hledáním naše zkušené kolegyně oddělení náboru. Tím se kruh uzavře a věřím, že budeme mít dalšího spokojeného klienta.

31 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page